Vágólapra másolva!
Diego Maradona hízelgőnek tartja, hogy rendszeresen Lionel Messihez hasonlítják, és szerinte Cristiano Ronaldo elmarad a Barcelona argentin klasszisától.

"Ronaldo soha nem jut el arra a szinte, ahol Messi van. Messi a Ronaldóra jellemző bombaerős lövések nélkül is a legjobb, mert ha megkapja a labdát, a kapuig cselezi magát. Amikor Ronaldo megkapta az Aranylabdát, azt mondta, ezentúl elfelejti a második helyet, mégis bele kell törődnie, hogy csak az jut neki" - nyilatkozta az 1986-os világbajnokság argentin hőse napjaink két legnagyobb sztárjáról.

Maradona azt is elmondta, hogy Ronaldót frusztráltnak és sértődöttnek látta a foci-Eb-n, amelyen a portugálok az elődöntőben büntetőkkel kaptak ki a spanyoloktól. Az egyesült arab emírségekbeli al-Vaszltól nemrég kirúgott Maradona bevallotta, hízelgőnek tartja, hogy Messihez hasonlítják.

"Nem igazán szeretem az összehasonlításokat, de az, hogy Messivel hasonlítanak össze, nagyszerű dolog. Mindketten argentinok vagyunk, ballábasak és briliánsak" - tette hozzá Maradona a rá jellemző stílusban.