Vágólapra másolva!
Bejelzett az UEFA monitoring-rendszere a magyar fociválogatott 2007-es, Olaszország elleni barátságos meccsén, írja a FourFourTwo.hu. Várhidi Péter együttese 3-1-re verte az akkori vb-címvédőt, a meccsre nagy összegű fogadások érkeztek.

A bunda az olaszok kabalája

Tovább nyomoznak az olasz hatóságok a bundaügyben, melynek keretében múlt hétvégén őrizetbe vették a Lazio kapitányát, Stefano Maurit, átkutatták a válogatott edzőtáborában Domenico Criscito szobáját, és gyanúba keveredett Antonio Conte, a bajnok Juventus edzője is.

A FourFourTwo szerint nyomozhatnak a 2007 augusztusában játszott meccs után is, melyen a magyar válogatott 3-1-re nyert, és amelynek ideje alatt nagy összegű fogadásokat tettek az olaszok vereségére.


Bár az UEFA fogadásokat figyelő monitoring-rendszere is jelzett, általában azzal magyarázták az olasz vereséget, hogy a csapat még csak edzést sem tartott a nyáron, a játékosai először léptek pályára többhetes pihenő után.

2007. augusztus 22., Budapest
Magyarország - Olaszország 3-1 (0-0)
Puskás-stadion, V: Mejuto González (spanyol)
gól: Juhász (62.), Gera (65., 11-esből), Feczesin (75.), illetve Di Natale (49.)
Magyarország: Fülöp M. - Szélesi, Vaskó, Juhász, Vanczák (Csizmadia, 73.) - Vass, Tőzsér (Leandro, 59.) - Hajnal (Filkor, 59.) - Gera (Buzsáky, 92.), Priskin (Feczesin 73.), Dzsudzsák (Halmosi, 82.)
Olaszország: Buffon - Oddo (Grosso, 46.), F. Cannavaro, Materazzi (Barzagli, 46.) - Zambrotta - Ambrosini, Pirlo - Aquilani (Palombo, 65.), Quagliarella, Del Piero (Di Natale, 46.) - Toni (Inzaghi, 46.)