Vágólapra másolva!
A Győri ETO úgy is legyőzte a Pécs csapatát az NB I utolsó előtti fordulójában, hogy hiába végez a doogón, nem indulhat az Európa Ligában.

Labdarúgó NB I, 29. forduló:
Győri ETO - Pécsi MFC 3-0 (0-0)
Győr, ETO-park, 1500 néző, v.: Fábián
Győr: Stevanovic - Takács Á., Stanisic, Djordjevic, Dinjar - Trajkovic (Dudás, 71.), Pátkai (Windecker, 77.), Koltai, Kamber
- Ahjupera, Strestik (Varga 61.)
Pécs: Dibusz - Simonfalvi, Goia, Lantos, Paracki (Turi, 77.) - Regedei (Hrelja, 82.), Zeljkovic, Kvekveskri - Frőhlich, Bajzát, Okoronkwo (Andorka, 88.)
gól: Takács (50.), Koltai (68. - 11-esből, 85.)
sárga lap: Dinjar (48.), ill. Dibusz (68.)

A Győri ETO azzal a tudattal lépett pályára az utolsó előtti fordulóban, hogy hiába győz, és hiába végez európai kupaindulást jelentő helyen a bajnokságban, a nemzetközi Sportdöntőbíróság héten hozott ítélete szerint nem indulhat az Európa Ligában.

Ennek ellenére Pintér Attila együttese küzdött becsülettel, irányította a játékot, és Takács térddel lőtt góljával a második félidő elején meg is szerezte a vezetést. A 68. percben Trajkovic kapott jó kiugratást Pátkaitól, a kimozduló Dibusz elütötte őt, a megítélt büntetőt pedig Koltai bevágta. A hajrában Koltai a szezon egyik legszebb találatával, egy távoli bombával állította be a végeredményt.

A győriek három vereség után tudtak ismét nyerni, a pécsiek pedig sorozatban hatodszor kaptak ki. Győzelmével a Győr pontszámban beérte a második helyen álló, de egy meccsel kevesebbet játszott Videotont.