Vágólapra másolva!
A több mint hetven percig emberelőnyben játszó, két 11-est is elhibázó Budapest Honvéd gól nélküli döntetlent játszott vasárnap a bennmaradásért küzdő Kaposvári Rákóczival a labdarúgó NB I-ben.

Gálázott a Haladás, tud nyerni a Vasas, égett a Fradi - eredmények, tabella, góllövőlista

NB I, 27. forduló:
Budapest Honvéd-Kaposvári Rákóczi 0-0
Bozsik Stadion, 1000 néző
v.: Iványi
Budapest Honvéd: Kemenes - Lovric, Debreceni, Botis, Hajdú N. - Tchami (Bobál G., 21.), Johnson, Ivancsics, Czár (Bozovic, 64.), Vécsei - Délczeg (Faggyas, 40.)
Kaposvári Rákóczi: Hajdúch - Okuka, Bank, Graszl, Jánvári - Balázs B., Addo, Safaric, Horváth T. (Hegedűs D., 69.), Gujic (Bebeto, 90.) - Haruna (Diallo, 65.)
piros lap: Faggyas (84.), illetve Graszl (13.)
sárga lap: Tchami (19.), Faggyas (46., 84.), Bobál G. (71.), illetve Haruna (20.)

A Honvéd már a 13. percben büntetőhöz jutott és emberelőnybe került, miután Graszl szabálytalankodott a kiugró Tchamival szemben, a sértett azonban a keresztlécet találta el a 11-esből. A hazaiak ezt követően mezőnyfölényben futballoztak, de ez helyzetekben nem nyilvánult meg, Supka Attila vezetőedző Tchami helyett becserélte Bobál Gergelyt, aki most debütált az élvonalban. Az U17-es válogatott nagy csatárreménysége korábban az ikertestvérével a Manchester Citynél is járt próbajátékon, és ott Mario Balotellivel is fotózkodott. A Honvéd azonban az ő érkezésével így sem lett veszélyesebb, ráadásul a kezezés miatt kapott második 11-esét is kihagyta, vécsei hibázott.

A folytatásban sem tudta kihasználni a kispesti együttes a létszámfölényét, ötlet nélküli játékával nem is szolgált rá a győzelemre, így a Kaposvár értékes pontot szerzett a bennmaradásért folytatott küzdelemben.