Vágólapra másolva!
Pontot vesztett a Catania ellen a Milan, ám a győzelem csak centimétereken múlt: Robinho lövésénél Giovanni Marchese az utolsó lehetséges pillanatban tisztázott. A Milan elnökhelyettese szerint gól volt, a védő szerint abszolút nem, de még a legjobb kép alapján is nehéz eldönteni, kinek van igaza.

"Ha a labda átmegy a vonalon, az a szabályok szerint gól, csak nekünk nem" - kesergett Adriano Galliani, a Milan elnökhelyettese. "Már másodszor fordul ez elő velünk pár hét alatt. Megértjük és elfogadjuk, hogy a bírók hibázhatnak, de őszintén nem értem, miért nem lehet megadni a góljainkat. Úgy tűnik, rendkívül pechesek vagyunk, de remélem, ez nem kerül majd a bajnoki címünkbe."

A labdát elrúgó védő, Marchese természetesen más állásponton van: "Abszolút nem volt gól. Kirúgtam a labdát, mielőtt teljes terjedelmével átment volna a vonalon. Részben valóban átment a vonalon, de nem egészen."

Forrás: [origo]
Teljes terjedelem vagy sem?

Február végén a Milan-Juventus rangadón, 1-0-s hazai vezetésnél szintén nem adtak meg egy gólt a Milannak, ám abban az esetben egyértelműen a gólvonal mögül ütötte ki a labdát Buffon. A találkozó 1-1-re végződött, így még mindig van némi esélye a bajnoki címre a Juventusnak.