Vágólapra másolva!
José Mourinho azt nyilatkozta a Real Madrid APOEL elleni BL-továbbjutása után, biztos benne, hogy nem jelenlegi és korábbi csapata, azaz a Real és a Chelsea vívja majd a májusi döntőt. Bár Mourinho nem mondta ki, a rejtélyes utalással minden bizonnyal a Barcelonának akart odaszúrni.

"Hadd legyek őszinte, nem hinném, hogy Real Madrid-Chelsea döntő lesz. Lehet, hogy a Barcelona jut a fináléba, az is lehet, hogy minket kiejtve a Bayern, de nem látok esélyt arra, hogy a Real és a Chelsea között dőljön el a kupa sorsa. Mindannyian tudjuk, hogy ennek mi az oka" - nyilatkozta Mourinho a Real APOEL elleni visszavágója után.

Bár a Real edzője nem mondta ki, valószínűleg a Barcelonának szúrt oda a rejtélyes utolsó mondattal, korábban ugyanis többször tett már olyan nyilatkozatot, amelyben arra utalt, hogy a Barcelona az UEFA-tól és a játékvezetőktől is segítséget kap.

Mourinho később az elődöntős ellenfélről, a Bayernről is beszélt, kifejtette, hogy nagyon jól ismeri a csapatot, amely szinte teljesen megegyezik azzal, amellyel a 2010-es BL-döntőben az Inter edzőjeként találkozott. "A Bayern nagyon erős ellenfél, tele van nagy egyéniségekkel, a játékosaim és én is izgatottan várjuk az elődöntőt".

A Real edzője nem feledkezett meg az APOEL-ről sem, szerinte a BL idei legnagyobb telejesítménye a ciprusiak nevéhez fűzödik, és ezen az sem változtat, ha a Real, a Barca vagy a Bayern megnyeri a sorozatot.