Vágólapra másolva!
A profi focisták után a szakírók is az arsenalos Robin van Persie-t választották a szezon legjobb játékosának. A holland ügynöke bejelentette: tárgyalásban áll a Juventusszal.

Van Persie már 34 gólnál jár idén a PL-ben, óriási szerepe van abban, hogy a nyáron jelentősen meggyengült Arsenal Samir Nasri és Cesc Fabregas nélkül is BL-indulást érő helyen áll.

A brit Mirror című lap szerint a holland ügynöke tárgyalásban áll a Juventusszal, amely vasárnap esti győzelmével biztosította helyét a BL következő szezonjának főtábláján. Arsene Wenger edző természetesen megtartaná Van Persie-t, aki iránt a Real Madrid, a Barcelona, a Manchester City, a két milánói klub, de még a Paris SG is érdeklődik.

A Juventus sportigazgatója, Fabio Paratici viszont már ajánlatot is tett a játékos képviselőinek, a lap úgy tudja, 25 millió fontról. Az Arsenal nem akar olyan hosszas átigazolási csatába keveredni, mint Fabregas és Nasri esetében, ezért a szezon vége és a június nyolcadikán kezdődő Eb között lezárnák az ügyét.