Vágólapra másolva!
Beszólt Alex Ferguson a Manchester Citynek, figyelmeztetve a városi riválist: ha szócsatába kezdene, a ManUnitednek rengeteg muníciója van. Szerinte Scholes visszahívása nem a kétségbeesés jele, ellentétben Tévez második citys korszakával.

Rangadót nyert a Manchester City és az Arsenal

Patrick Vieira, a ManCitynél dolgozó korábbi védő a hét elején kijelentette: kétségbeesett lépésnek tűnt, mikor a ManUnited visszahívta a már nyugdíjazott Paul Scholest. A veterán középpályással a MU kilenc Premier League-meccset megnyert, egyen ikszelt, így az aktiválása jól sült el.

Fergusonnak azonban a meggyőző statisztika nem elég, az első adandó alkalommal visszavágott Vieirának.

"Ha kétségbeesésnek számít visszahívni az elmúlt húsz év legjobb brit középpályását, akkor ezt el tudjuk fogadni" - közölte a skót edző a Guardian hasábjain. "Szerintem Vieira Roberto Mancini sugallatára mondta ezt. Tudunk ilyen szócsatákat vívni, ha ez kell, rengeteg lőszerünk van hozzá."

"Ha már kétségbeesésről beszélünk: a City egy olyan játékost aktivált, akiről Mancini azt mondta, soha többé játszhat a csapatban, és aki öt hónapig nyaralt Argentínában. Ez meg micsoda? Illik rá, ha kétségbeesésnek írjuk le?" - kekeckedett Ferguson.

Vieira szerint az is a ManUtd küszködésének jele, hogy nem volt képes megtartani Ravel Morrisont, ahogy Paul Pogbáért is harcol.

"Hadd tegyem egyértelművé: Morrisont el akartuk adni, Pogbát viszont megtartanánk, mert úgy gondoljuk, egy fantasztikus Manchester United-játékos válhat belőle" - jelentette ki a menedzser.