Vágólapra másolva!
A Dzsudzsák Balázzsal felálló Dinamo Moszkva hazai pályán szenvedett vereséget a Szpartak Moszkvától az orosz labdarúgó-bajnokság rájátszásában, így visszacsúszott az ötödik helyre a tabellán.

Fejbe dobták a szurkolók Dzsudzsák csapattársát - videó

Orosz bajnokság, 36. forduló:
Dinamo Moszkva - Szpartak Moszkva 1-3 (1-1)
Moszkva
Dinamo: Shunin - Wilkshire, Granat, Lomic (Voronyin, 76.), Rykov - Misimovic, Szamedov, Noboa, Dzsudzsák (Semsov, 74.) - Juszupov, Kokorin
Szpartak: Dikan - Pareja (Suchy, 62.), Parshivlyuk, Rojo, De Zeeuw (Bryzgalov, 77.) - K. Kombarov, D. Kombarov, Rafael Carioca, Ari - Dzyuba (Bilyaletdinov, 85.), Emenike
gólszerző: Szamedov (45.), ill. Emenike (30.), Noboa (70. - öngól), Ari (93.)
sárga lap: K. Kombarov (13.), Ari (44.)

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS VIDEÓKKAL

A Dinamo Moszkva szinte végig jobban játszott a városi riválisnál a mínusz két fokban, hatalmas hóesésben rendezett meccsen, mégis a vendégek szereztek vezetést. Az első félidő utolsó percében sikerült egyenlíteni, de a második játékrészben egy öngóllal megpecsételődött a Dinamo sorsa, a 93. percben pedig Ari beállította a 3-1-es végeredményt.

Dzsudzsák Balázs, a Dinamo magyar válogatott középpályása csapata egyik legjobbja volt, kapura lőtt, beadott, és egyszer a gólvonalról nagyot mentett a saját kapujánál, a 74. percben mégis lecserélte edzője. Győzelmével a Szpartak megelőzte a Dinamót a tabellán.

Ugyancsak vasárnap a listavezető Zenit Huszti Szabolcs góljával szerzett vezetést a vendég Rubin Kazany ellen, a meccs vége 1-1 lett.

Az élcsoport:
1. Zenit 71 pont
2. CSZKA 64
3. Lokomotív 63
4. Szpartak 62
5. Dinamo 59
6. Rubin 58