Vágólapra másolva!
Megőrizte hatpontos előnyét a listavezető Debrecen a labdarúgó NB I-ben, miután hazai környezetben 2-1-re legyőzte a Kecskemétet. A továbbra is veretlen DVSC győztes találatát a hosszabbítás utolsó akciójából Nagy Zoltán szerezte.

NB I, 19. forduló:
DVSC-TEVA - Kecskeméti TE 2-1 (1-1)
Debrecen, 5000 néző, V: Oláh
DVSC: Novakovic - Nagy Z., Simac, Mészáros N., Korhut - Szakály P., Rezes (Yannick 62.), Varga J., Bouadla - Kulcsár T. (Meyé 62.), Coulibaly (Nikolic 81.)
Kecskemét: Németh G. - Koszó, Balogh B., Varga R., Mohl - Alempijevic, Cukic, Savic - Bori, Tököli (Balog 90.), Bertus (Lencse 62.)
gólszerzők: Szakály P. (15.), Nagy Z. (92.), illetve Bertus (40.)
sárga lap: Rezes (10.), Szakály (65.), illetve Balogh B. (9.), Alempijevic (72.), Varga R. (79.)

Kevés helyzetet hozott az első félidő, melyben negyedóra után vezetéshez jutottak a hazaiak. A vendégek ezt követően sem voltak sokkal veszélyesebbek, sőt, a Debrecen előtt adódott egy-két újabb gólszerzési lehetőség. A kecskemétiek azonban mégis döntetlennel vonulhattak pihenni, mivel egy távoli lövéssel sikerült bevenniük Novakovic kapuját.

A második félidőben nagyobb volt az iram, mindkét csapat érezhetően győzni szeretett volna, de az összjátékba - különösen a debrecenieknél - nagyon sok hiba csúszott. Negyedórával a vége előtt a hazaiak büntetőt rontottak, ám ezek után még nagyobb energiákat mozgósítottak a győzelemért, amely végül egy szöglet után, Nagy 16 méteres lövésével meg is lett.

A DVSC ezzel zsinórban 19 meccsen maradt veretlen, és megdöntötte az egy szezonon belüli klubrekordját.