Vágólapra másolva!
Súlyos arcsérülése után visszatérhet, de csak maszkban futballozhat Majoros Imre, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei első osztályban szereplő Mátészalkai MTK labdarúgócsapatának játékos-edzője. Január 20. után a 46-szoros válogatott védő, Bodnár László tartotta az edzéseket, a klub azonban Majorossal képzeli el a jövőt.

Január 20-án egy ütközés után szenvedett súlyos arcsérülést Majoros Imre, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei első osztályban szereplő Mátészalkai MTK játékos-edzője. A tréner ugyan a kórházat már elhagyta, azonban az edzésekbe még nem kapcsolódhatott be.

"Egy hétig voltam a kórházban, az ott töltött idő meglehetősen gyötrelmes volt - idézte Majorost a Megyeifoci.hu portál. "A fájdalom mellett sokáig csupán pépes ételt ehettem, mondjuk az étkezésre még most ügyelek, kemény falatot például nem rághatok. Valamivel több, mint három hetet még szigorúan pihennem kell, majd óvatosan elkezdhetek mozogni, de a játékra egyelőre nem gondolhatok. Az is biztos, maszkban fogok futballozni a bajnoki meccseken, amit Nyíregyházán el tudnak készíteni."

A klub vezetői jelezték, számítanak Majorosra, és vele képzelik el a jövőt.

A csapatot néhány hétig Bodnár László irányította, a 46-szoros válogatott védő azonban az elmúlt napokat a román élvonalbeli Gaz Metan Medias törökországi edzőtáborában töltötte, igaz, végül nem kapott szerződést a medgyesi csapattól.