Vágólapra másolva!
A ZTE FC labdarúgócsapatának elnöke, Nagy Ferenc szerint kezd körvonalazódni egy lehetőség, de még nem tudni, ez lesz-e a végső megoldás a zalaegerszegi klub anyagi problémáinak orvoslására.

"Annyit mondtam a játékosoknak: kezd körvonalazódni egy lehetőség, de csütörtökön már többet tudunk arról, hogy ez lesz-e a megoldás. Ezenkívül a játékoseladás terén is előre léphetünk, de ez is csak csütörtökön válhat konkréttá" - nyilatkozta a Zalai Hírlapnak Nagy Ferenc.

A futballklubnál, amely jó ideje súlyos anyagi gondokkal küzd, a bajok 2011 októberében kezdődtek, s miután egy nagyobb szponzor által beígért összeg nem érkezett meg a klub számlájára, mára a ZTE FC-nek a játékosokkal és a szakmai stábbal szemben fennálló adóssága mintegy 200 millió forintra nőtt.

A lap kérdésére, miután az elnök felajánlotta tulajdonrészének átadását is, ha ez jelentené a megoldást, kereste-e valaki, Nagy nemmel felelt.

"Ami a segítséget illeti, nem érkezett ilyen jellegű érdeklődés, máshonnan igen, de a konkrét megoldást elősegítő javaslat nem. Remélem, hogy ez lesz az utolsó haladék, amit kértem, de akármi lesz, a csapatnak el kell indulnia a bajnokságban."