Vágólapra másolva!
Massimiliano Allegri szerint még nem jutott tovább a Milan, Arséne Wenger a védelem miatt aggódik, Novak Djokovic pedig fantasztikusnak nevezte a szerda estét, amikor a Milan 4-0-ra kiütötte az Arsenalt a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első meccsén.

Massimiliano Allegri, a Milan edzője az ilyenkor szokásos módon óvatosságra intette a klub szurkolóit a meccs utáni sajtótájékoztatón.

"Először is leszögezem, hogy még nem jutottunk tovább, hiszen Angliában mindig nagyon nehéz játszani. Természetesen örülök annak, hogy rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, ha belőjük az ötödik gólt is, akkor még elégedettebb lennék."

Allegri szerint nagyon fontos volt ez a győzelem, hiszen a sok sérült miatt az utóbbi időben nem játszott jól olasz bajnoki címvédő, de reméli, hogy ezzel a sikerrel csapata ismét visszatér a helyes útra.

Arséne Wenger, az Arsenal edzője szerint szinte lehetetlen küldetés innen továbbjutni .

"A négy gól óriási különbség, megpróbáljuk ledolgozni, de nagyon nehéz lesz, már-már lehetetlen. Pontatlanok voltunk, rosszul passzoltunk és lassan mozogtunk. Nem szeretnék többet beszélni erről a meccsről, pocsékul teljesítettünk, és a Milan megbüntetett érte minket. Mertesacker a találkozó előtt, Koscielny pedig a meccsen sérült meg, így komoly gondjaink lesznek a védelem közepén."

Az összecsapást a helyszínen tekintette meg a szerbek világelső teniszezője, Novak Djokovic, aki gyerekkore óta Milan-drukker.

"Minden Rossoneri-szurkolónak fantasztikus éjszakája volt ma. Egy barátommal és a testvéremmel néztem ezt a szenzációs meccset. Dubajban már találkoztam a csapattal, és bár nekünk, teniszezőknek a sok verseny miatt nem könnyű a kedvenc csapatunk meccsét a helyszínen megnézni, most szerencsére nem indultam tornán, ezért el tudtam jönni. Nagyon boldog vagyok, hogy láttam ezt a meccset" - mondta a Milan-mezbe öltözött Djokovic egy tévéinterjúban.