Vágólapra másolva!
A Manchester United hazai pályán 2-1-re verte az örök rivális Liverpoolt az angol labdarúgó-bajnokság 25. fordulójának rangadóján. Wayne Rooney a második félidő elején három perc alatt lőtt két gólt.

Evra Suárez orra előtt ünnepelt - videó

Ferguson: Suárez a Liverpool szégyene

Suárez nem nyújtott kezet Evrának - videó

Premier League, 25. forduló:
Manchester United - Liverpool 2-1 (0-0)
Old Trafford
v.: Phil Dowd
Manchester United: De Gea - Rafael, Rio Ferdinand, Evans, Evra - Valencia, Carrick, Scholes, Giggs - Rooney, Welbeck
Liverpool: Reina - Johnson, Agger, Skrtel, José Enrique - Kuyt (Adam, 75.), Henderson, Spearing (Carroll, 61.), Downing (Bellamy, 61.) - Gerrard - Suárez
gól: Rooney (47., 50.), ill. Suárez (80.)
sárga lap: Carrick (80.), ill. Downing (44.)

A mérkőzés előtt Patrice Evra hiába nyújtotta a kezét Luis Suáreznek, az uruguayi csatár nem üdvözölte, majd amikor ő akart kezet fogni Rio Ferdinanddal, akkor a MU védője levegőnek nézte a Liverpool támadóját. Suárezt az után tiltották el nyolc meccsre, hogy rasszista jelzővel illette Evrát.

Az első félidőben nem sok minden történt, helyzetekig sem nagyon jutottak a csapatok, a második játékrészben azonban a ManUnited belehúzott. Wayne Rooney előbb szögletből lőtt kapásgólt, majd három perccel később egy védelmi hibát kihasználva gurított Reina lábai között a kapuba.

A Liverpool próbált támadni, de a betömörülő ManUnited ellen nem sok esélye volt. Az Old Traffordon közellenséggé vált Suárez a 80. percben szépíteni tudott, egy elé pattanó labdát közelről vágott a hálóba, de összességében megérdemelten nyertek a hazaiak.

Sir Alex Ferguson nem cserélt a meccsen.

A Manchester United hetet megnyert a két csapat legutóbbi nyolc, Old Traffordon rendezett meccséből.

PERCRŐL PERCRE - VIDEÓK A GÓLOKRÓL