Vágólapra másolva!
Új szerződést ajánlott az Internazionale Maiconnak, aki csütörtök este az Olasz Kupában hatalmas gólt lőtt a Genoának.

Maicon még 2006-ban szerződött az Interhez az AS Monacótól, és gyorsan alapemberré vált, már több mint 150 olasz bajnokit játszott, és 15 Serie A-gólja közül több kifejezetten látványos volt. A brazil válogatottról többször hírül adták, hogy máshová igazolhat: sokáig pletykáltak a Real Madrid érdeklődéséről, legutóbb pedig a Paris Saint-Germain szerződtette volna.

A milánóiak azonban ragaszkodnak a 30 éves védőhöz, amit jól bizonyít, hogy a La Gazzetta dello Sport értesülése szerint szeretnék meghosszabbítani szerződését. Maicon jelenlegi kontraktusa 2013-ig érvényes, amit további két évvel hosszabbítanának meg, az újság úgy tudja, hogy az egyesület meg is kezdte a tárgyalásokat a focista ügynökével.

Oroszországból igazolna japán középpályást a Lazio

A CSZKA Moszkva japán középpályását, Honda Keiszukét a Lazio szeretné megszerezni. A Blackburn Rovers kölcsönvette a Girondins Bordeaux csatárát, Anthony Modestét. A Werder Bremen védőjét, Andreas Wolfot a francia másodosztályban a kiesés ellen küzdő AS Monaco csábítja. A Stuttgart 2017-ig meghosszabbította kapusa, Sven Ulreich szerződését.

www.global-soccer.eu