Vágólapra másolva!
Torghelle Sándor szerint nem lesz nehéz beilleszkednie a Videoton labdarúgócsapatába, hiszen sok csapatban játszott már, nem új neki ez a helyzet.

"A válogatott játékosokkal természetesen már jó ideje ismerjük egymást, vagyis Sándor Gyurival, Tóth Balázzsal és Vaskó Tomival régi ismerősként találkoztunk ismét" - nyilatkozta a Spanyolországban edzőtáborozó Videoton hivatalos honlapjának a héten a Honvédtól igazolt támadó.

Torghellének nem feltétlenül a stílusa a Videoton rövidpasszos játéka, de szerinte könnyen meg fogja szokni. "Sok csapatban játszottam már, és természetesen mindegyikbe be kellett illeszkednem, így pontosan tudom, hogy megy ez, a pályán azonban még kevés időt töltöttünk el együtt. Az én feladatom az, hogy a 16-oson belül helyzetben legyek, és az érkező labdákból minél többet a kapuba rúgjak. Ez az én stílusom, ebben tudok a csapat segítségére lenni."

Arra a kérdésre, hogy milyenek Paulo Sousa edzései, a mentalitást és a gondolkodásmódot emelte ki: "Paulo Sousa játékosként is olyan volt, hogy mindig 100 százalékot adott ki magából a pályán. Én azt látom, hogy edzőként is ugyanilyen. Miközben ő is maximális erőbedobással végzi a munkáját, a játékosaitól is ugyanezt várja el. Az edzéseken is, minden percben."