Vágólapra másolva!
Szombaton az FA-kupa negyedik fordulójában találkozik a Liverpool és a Manchester United, és mivel az Evra-Suárez ügy miatt feszültebb a viszony a két csapat között, így Steven Gerrard arra kérte a szurkolókat, ne tegyenek olyat, ami miatt a negatívumokról lesz emlékezetes a meccs.

A Liverpool-MU meccsek mindig különleges hangulatban zajlanak, mivel a két csapat rivalizása hosszú időre nyúlik vissza. Alex Ferguson például az első között említette meg azt a tényt a legutóbbi bajnoki cím megszerzése után, hogy ezzel sikerült végre megelőzni az aranyérmek tekintetében a Liverpoolt.

Steven Gerrard, a Liverpool csapatkapitánya igyekezett már előre csillapítani a szurkolókat, akik várhatóan nem fogják verbálisan szeretgetni Patrice Evrát, a MU francia védőjét. Evrának az a bűne, hogy a két csapat 1-1-re végződő októberi bajnokija után rasszizmussal vádolta meg Luis Suárezt, a Liverpool uruguayi csatárát, akit később nyolc meccsre eltiltottak.

"Mindannyiunk felelőssége, hogy erre a meccsre a játék miatt emlékezzenek. A Liverpool és a Manchester United ősi riválisok, biztos, hogy az újságok a létező összes szempontból felvezetik majd a meccset, és a szurkolók között is megy majd a zrikálás, de nem szeretném, ha utána a negatívumokról szólnának a hírek. Szóljanak arról, hogy fantasztikus meccset vívott a két csapat, amelyet a Liverpool nyert meg" - nyilatkozta a vágyait is kimondva Gerrard.

A két csapat meccse szombaton 13.45-kor kezdődik az Anfield Roadon.