Vágólapra másolva!
Közel hárommillió forintnak megfelelő összeget, hét és félezer fontot nyert egy angol futballszurkoló, aki a ManUnited, a ManCity és a Chelsea vereségére tippelt a Premier League 19. fordulója előtt. A befektetés mindössze öt fontjába került.

Az Everton-drukker mindhárom tippje bejött, ezzel 2,82 millió forintnak megfelelő összeget nyert nagyjából kétezer forintos tétjével.

A United hazai pályán kapott ki az akkor sereghajtó Blackburn Roverstől 3-2-re, a középmezőnybe tartozó Aston Villa a Chelsea vendégeként győzött 3-1-re, a Sunderland pedig otthon, a 93. percben szerzett góllal verte a Cityt.

"Tulajdonképpen megnyugtató volt számunkra, hogy csak öt fontot tett fel a szezon három legvalószínűtlenebb eredményére" - mondta a William Hill fogadóiroda egyik szóvivője. "A Manchester United-Blackburn meccs 23-as nyereményszorzója a valaha volt legmagasabb, amit egy Premier League-összecsapásra kínáltunk. Ehhez hozzájött a Sunderland és az Aston Villa sikere, így 1518-as odds jött ki a végelszámolásnál."

A szóvivő hozzátette, ha a szerencsés nyertes azt is belevette volna a fogadásába, hogy kedvenc együttese, az Everton nyer a West Bromwich vendégeként, akkor közel húszezer font ütötte volna a markát.