Vágólapra másolva!
Bogdán Ádámnak az ellenfél kapusa lőtt gólt szerda este, a magyar játékost azonban határozottan megvédte az edzője. Owen Coyle menedzsert jobban foglalkoztatja, hogy a Bolton egyik legjobbját várhatóan elviszi a Chelsea.

Együtt érez Bogdánnal a gólszerző kapus

Bogdánnak gólt lőtt az ellenfél kapusa - videó

Cahill csillagászati fizetést kér a Chelsea-től

Bár az Everton a kapusa, Tim Howard góljával vezetést szerzett a Bolton elleni bajnokin, végül a vendégek fordítottak, és elvitték a három pontot Liverpoolból. Howard nem ünnepelte a gólját, mert régen kapott ilyet ő is, inkább együttérzéséről biztosította kollégáját.

A meccs után Coyle edző kitért az első gólra: "A szeszélyes széljárásnak köszönhette Tim Howard a gólját. Bogdán Ádám jól helyezkedett, jól is védett, a kapott gólról egyértelműen nem tehet. Utána viszont megmutattuk, hogy van bennünk tartás, és fordítottunk."

Az addig sereghajtó Bolton két helyet előre lépett a tabellán, s már csak egy pontra áll a nem kieső helyen lévőktől. A szerda este győztes gólt szerző csapatkapitány, Gary Cahill ugyanakkor hamarosan távozhat az együttestől.

"Nem tudok biztosat mondani. Gary képviselői csak egyetlen alkalommal találkoztak a Chelsea-vel, nyilvánvalóan még kell beszélniük Roman Abramovics tulajdonossal" - mondta Coyle.

Az Evertont irányító David Moyes rendkívül kritikusan nyilatkozott a csapatáról: "Nem érdemeltünk győzelmet, a Bolton viszont igen. Ők jobban alkalmazkodtak a körülményekhez, nekünk ez nem nagyon ment. Nem igazán szolgáltunk rá a vezetésre, mégis reméltem, hogy meg tudjuk majd őrizni az előnyt, de nem sikerült."