Vágólapra másolva!
Dzsudzsák Balázs megerősítette, hogy gyakorlatilag mindenben megegyezett a Dinamo Moszkva vezetőivel, de technikai okokból még nem írta alá az új szerződését.

"Intenzív és eredményes tárgyalásokon vagyunk túl, és elmondhatom, hogy lényegében megegyeztünk a Dinamo vezetőivel a szerződésemről" - nyilatkozta az MLSZ.hu-nak Dzsudzsák, akinek játékjogját állítólag 19 millió euróért (hatmilliárd forint) vásárolja meg új klubja az Anzsi Mahacskalától.

"Ma bemutattak a klub elnökének is, akivel együtt ebédeltünk, délután pedig fotózásra megyek. A fényképekre a vízumhoz van szükség, hiszen a Dinamo hamarosan Dubajba utazik ezdőtáborozni. Az a vezető, akinek a klub részéről alá kell írnia a szerződést, jelenleg nem tartózkodik Moszkvában, szerda délután vagy csütörtök reggel érkezik meg, és akkor már papíron is a klub játékosa lehetek" - mondta a szerződéskötés részleteiről a legértékesebb magyar futballista.

"Új csapatom tagjai Szocsiba utaztak, ahol mindenre kiterjedő orvosi vizsgálatokon vesznek részt. Nekem nem kell utánuk mennem, egyrészt mert hivatalosan még nem tartozom a kerethez, másrészt pedig pénteken egész napos orvosi felmérésen estem át Rómában, ugyanott, ahol az Anzsival kötött szerződés előtt is megvizsgáltak. A magyar szurkolóktól még kérek némi türelmet, addig nem szeretnék beszélni a szerződésemről, amíg nem írom azt alá, nem lenne etikus a Dinamóval szemben."