Vágólapra másolva!
A Dinamo Moszkva szurkolói szinte egytől egyig elégedetten nyugtázták, hogy csapatuk leigazolta az Anzsi Mahacskalától Dzsudzsák Balázst, és nagyon sokat várnak tőle a szezon hátralévő részében.

"Minden kétséget kizáróan egy nagyszerű igazolás, aki Kevinnel (Kuranyi) párban a Bajnokok Ligájába vezethet bennünket" - kommentálta egy internetező a Dinamo hivatalos honlapján a Dzsudzsák Balázst bemutató cikket.

Egy másik szurkoló egészen addig ment, hogy Istennek köszönte meg a magyar focista érkezését. "Ahogy elnéztem a Balázsról készült videókat, az jutott eszembe, hogy végre, hogy van egy játékosunk, aki nem fél távolról is próbálkozni, és nem csak próbálkozik, hanem remekül is lő. Köszönöm, Istenem!"

Volt olyan Dinamo-drukker, aki minden vélemény nélkül csak ennyit írt:
"- A holland bajnokságban a legtöbb gólpasszt adta 2009-ben - 32 meccs, 15 gólpassz
- A holland bajnokságban a kanadai táblázat (gól és gólpassz) élén végzett 2009-ben
- A holland bajnokság legjobb támadója 2010-ben
- A holland bajnokság legjobb játékosa 2010-ben és 2011-ben"

"Nézem ezt a pirospozsgás arcot, ugyanúgy néz ki, mint ha a mi környékünkről jött volna. A pályán pedig, amikor megkapja a labdát, egyből elindul a kapu felé, képtelenség szerelni, csal felrúgni lehet" - fogalmazott egy másik kommentelő.

"Kiemelkedő a technikája, szerintem kiváló játékost igazoltunk. Üdvözlünk, Balázs!" - írta egy szurkoló.

Van, aki a csapat egyik legjobb támadója, Zvjezdan Misimovic és Dzsudzsák kapcsolatát emelte ki. "Remélem, hogy a szakmai stáb meg tudja oldani, hogy mindketten a pályán legyenek úgy, hogy közben a védekezésünk ne gyengüljön. Ha ez sikerül, akkor nem lesz ellenfelünk Oroszországban."

Egy másik drukker csak ennyit üzent Dzsudzsáknak: "Sok szerencsét, Balázs! Reméljük, hogy a kreatív és hatékony játékoddal hosszú évekre megoldod a bal oldali problémáinkat!"