Vágólapra másolva!
Eldőlt, hogy David Beckham nem igazol a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatába, az angol focista családi okokra hivatkozva mondott nemet a francia klubnak.

Mióta Carlo Ancelottit hírbe hozták a PSG-vel, arról cikkezett a sajtó, hogy az olasz szakember szeretné Párizsba csábítani Patót, Kakát és Beckhamet, akikkel a Milannál együtt dolgozott, mióta pedig kinevezték őt a csapat edzőjének, még jobban felerősödtek ezek a hírek. A 36 éves angol középpályást biztosan kihúzhatjuk a listáról, ugyanis Leonardo, a klub sportigazgatója bejelentette, hogy Beckham nem igazol a csapathoz.

"David visszatért Los Angelesbe, és mivel nem szeretné a családját Párizsba költöztetni, inkább marad a Galaxynál. Régóta ismerem őt, nemcsak remek játékos, hanem fantasztikus apa is, megértem, hogy nem teszi ki a gyerekeit egy újabb költözésnek" - idézte a Daily Mail Leonardót.

Közben Pato és Kaká is egyre távolodik a PSG-től, a Milan csatára és a klub edzője, Massimiliano Allegri is kijelentette, hogy a korábban megjelent hírekkel ellentétben jó viszonyban vannak egymással, és nem válnak el az útjaik. Kakával kapcsolatban a Real Madrid kapusa, Iker Casillas írt a hivatalos Facebook-oldalán: "Azt mondta, hogy marad nálunk, nem igazol sehova a télen."