Élő:
Vágólapra másolva!
Újabb fővel bővült az AC Milan sérültlistája, Alexandre Pato ugyanis izomsérülést szenvedett.

A 22 éves brazil válogatott támadó lőtte a 100. percben a győztes gólt a Novara ellen a hosszabbításban 2-1-re megnyert Olasz Kupa-meccsen, majd a végső sípszó előtt néhány perccel lejött a pályáról.

"Jól érzem magam, nem hiszem, hogy súlyos lenne" - mondta közvetlenül a meccs után Pato, a Rossoneriblog.com internetes oldal azonban úgy értesült, hogy az izomsérülés komolyabb a vártnál, és a csatár akár három-négy hétre is kidőlhet. Ez azt jelenti, hogy kérdésessé vált, hogy játszhat-e az Arsenal elleni BL-nyolcaddöntő első meccsén.

Az évek óta különböző sérülésekkel bajlódó Patóról a múlt héten azt írták a francia lapok, hogy a PSG-be igazol, akkor a fórumokon több Milan-szurkoló is úgy fogalmazott, hogy megfelelő összegért megválnának tőle, hiszen hiába tehetséges, ha kis túlzással többet sérült, mint egészséges.

A Milannál különböző okok miatt nem számíthat Massimiliano Allegri vezetőedző Antonio Cassano, Mathieu Flamini, Gennaro Gattuso, Alberto Aquilani és a most megsérült Kevin-Prince Boateng játékára sem, Clarence Seedorf pedig betegeskedik.