Vágólapra másolva!
A gyenge szezonkezdet után az Internazionale egyre jobban magára talál, már az ötödik helyen áll a Serie A-ban. Claudio Ranieri annak érdekében, hogy tavasszal odaérhessen a dobogóra, szeretné elképzelése szerint alakítani a keretet, és elsősorban vérbeli szélsőket keres - egyik kiszemeltje a Fiorentinából Juan Manuel Vargas, akiért Mauro Záratét adná cserébe.

Az üzletet megnehezíti, hogy az argentin csak kölcsönben van az Internél, hivatalosan a Lazio futballistája. A milánóiak ennek ellenére sem szeretnék őt megtartani, viszont a rómaiak sem tartanak rá igényt, így a Fiorentina érdeklődése kapóra jön.

Firenzében ugyanis az a Delio Rossi az edző, aki korábban a Laziónál dolgozott együtt Záratéval, és szívesen látná csapatában az argentint, főleg azután, hogy megváltak Alberto Gilardinótól. A művelet tehát így nézne ki: Zárate visszatérne a Lazióhoz, majd pedig rögtön továbbadnák a Fiorentinának, amely viszont Vargast lepasszolná a milánóiaknak. Felmerülhet persze a kérdés, a Laziónak vajon miért lenne ez jó? Nos, az üzlet a hírek szerint éppen ezen bukhat meg.

További átigazolás hírek

Az Aston Villa leigazolta az ír bajnokságban szereplő Shamrock Rovers játékosát, Enda Stevenst, aki három és fél éves szerződést írt alá. A Borussia Mönchengladbach kölcsönvette a Wolfsburg német U20-as válogatott középpályását, Tolga Cigercit.

A Der Westen értesülései szerint a Schalke perui támadója, Jefferson Farfán 14 millió eurós aláírási pénzt kér klubjától azért, hogy meghosszabbítsa nyáron lejáró szerződését. Az Olympique Lyon érdeklődik az arab emírségekbeli Al-Vahda válogatott védője, Hamdan al-Kamali iránt. A Napoli középpályása, Christian Maggio 2015-ig meghosszabbította szerződését. A Hoffenheim izlandi labdarúgója, Gylfi Sigurdsson kölcsönbe a Swansea-be került.

www.global-soccer.eu