Vágólapra másolva!
Nem lehet azt mondani, hogy könnyű sorsolása lenne a Manchester Unitednek az angol FA-kupában, a harmadik fordulóban a városi rivális Cityt óriási meccsen búcsúztató csapat a negyedik körben a Liverpool otthonába látogat majd.

A Liverpool-MU minden körülmények között rangadó, de most különösen pikánssá teszi a két csapat találkozását, hogy a Liverpool uruguayi csatárát, Luis Suárezt nyolc meccsre eltiltották, miután bizonyítást nyert, hogy rasszista jelzőkkel illette Patrice Evrát, a United francia védőjét az Anfielden rendezett bajnokin.

Suárez a január végi kupameccsen még nem játszhat, de február 11-én, amikor a két csapat az Old Traffordon csap össze, már ott lehet a pályán. A magyar érdekeltségű csapatok közül a Boltonnak (Bogdán Ádám) és a QPR-nak (Buzsáky Ákos) előbb a harmadik fordulón kell túljutni a kupában, mindkét csapat újrajátszásra kényszerült alsóbb osztályú ellenféllel szemben, de ha sikerrel veszik az akadályt, utána komoly kihívás vár rájuk a Swansea, illetve a Chelsea képében.

Somogyi Csaba klubja, a Fulham a szintén élvonalbeli Evertont kapta, a Gera Zoltánt és Fülöp Mártont foglalkoztató West Bromnak szintén olyan ellenfél, név szerint a Norwich jutott, amellyel a Premier League-ben is összefuthat. A Newcastle (Kádár Tamás) vagy másod-, vagy ötödosztályú csapat ellen folytatja, míg a Hull (Gulácsi Péter) egyértelmű esélyes a negyedosztályú Crawley ellen.

FA-kupa, a 4. forduló párosítása:
Brighton (II. osztályú)/Wrexham (V.) - Newcastle
Sunderland - Middlesbrough (II.)
Dagenhem & Redbridge (IV.)/Millwall (II.) - Southampton (II.)
Hull City (II.) - Crawley (IV.)
MK Dons (III.)/QPR - Chelsea
West Bromwich - Norwich
Blackpool (II.) - Sheffield Wednesday (III.)
Arsenal/Leeds (II.) - Aston Villa
Stevenage (III.) - Notts County (III.)
Watford (II.) - Tottenham
Liverpool - Manchester United
Derby (II.) - Stoke
Everton - Fulham
Macclesfield Town (IV.)/Bolton - Swansea
Sheffield United (III.) - Birmingham (II.)/Wolverhampton
Nottingham Forest (II.)/Leicester (II.) - Swindon (IV.)

A mérkőzésekre január 28-án és 29-én kerül sor.