Vágólapra másolva!
Dzsudzsák Balázs klubja, az orosz labdarúgó-bajnokságban szereplő Anzsi Mahacskala évi 25 millió eurós fizetést ajánlott José Mourinhónak, a Real Madrid edzőjének, aki inkább a spanyol csapattal vinne véghez nagy dolgokat, írja a spanyol Marca című lap.

Az már az elmúlt hetekben, hónapokban kiderült, hogy a Szulejman Kerimov által pénzelt Anzsi Mahacsakala számára semmi sem drága, hiszen a dagesztáni klub a nyári átigazolási szezonban többek között 14 millió euróért megszerezte Dzsudzsák Balázst, 15 millió eurót fizetett a Chelsea-től érkező Jurij Zsirkovért, és 27 millió euróért leigazolta Samuel Eto'ót, aki év 20 millió eurós fizetésével minden idők legjobban fizetett focistája lett.

A Roberto Carlost is foglalkoztató klub nem érte be ennyivel, és mesés ajánlatot tett José Mourinhónak, a Real Madrid edzőjének, aki 25 millió eurót vághatott volna zsebre évente, ha rábólint a felkérésre. Mourinho azonban úgy tűnik, nem hatódott meg a hatalmas összegtől, és azt mondta, a Real edzőjeként szeretne történelmet írni.

Nem Mourinho volt az egyetlen, aki kikosarazta az Anzsi vezetőit, a szintén megkörnyékezett Daniel Alves, a Barcelona brazil jobbhátvédje sem akart belevágni az orosz kalandba.