Vágólapra másolva!
A Bayern München holland válogatott labdarúgója, Arjen Robben nem zárta ki, hogy pályafutása során egyszer orosz klubban szerepeljen. A német Expressnek nyilatkozó középpályás ugyan általánosságban beszélt a Premjer Ligáról, de akadt olyan orosz fordítás, amely azonnal összeboronálta az Anzsi Mahacskalával.

Pályafutása során el tudná magát képzelni egy orosz topcsapatban Arjen Robben, a Bayern München holland középpályása. A vb-ezüstérmes labdarúgó az Express.de internetes portálnak elismerősen nyilatkozott az orosz törekvésekről, és nem zárta ki annak lehetőségét, hogy egyszer kipróbálja magát a Premjer Ligában.

"Természetesen az utóbbi időben sokat hallok az Anzsiról, ez az a csapat, amelyiknek sok pénze van. De nem szeretnék a jövőmről beszélni, 27 éves vagyok, és jól érzem magam a Bayernben. De az életben bármi megtörténhet, ki tudja, lehet, egy nap játszom még Oroszországban" - mondta.

A hírt orosz portálok is átvették, a Sovsport.ru egész egyszerűen úgy fordította le a cikket, hogy Robbent máris összeboronálta Dzsudzsák Balázs csapatával. A nyilatkozat utolsó mondatában Robbent így idézi: "De az életben bármi megtörténhet, ki tudja, lehet, egyszer majd átigazolok az orosz klubhoz."

A cikk címe még erre is rátesz egy lapáttal: "Arjen Robben: Mehetek az Anzsihoz".