Vágólapra másolva!
Afrika egyik legnagyobb fociportálja, a Kickoff.com szerint nem lesz a Videoton labdarúgója a dél-afrikai Kermit Erasmus, akiért "nevetséges" összeget ajánlott a magyar bajnokcsapat.

"A Videoton 160 ezer eurót (42 millió forint) ajánlott, amely szerintünk nevetséges" - mondta a weboldalnak José Ferreira, a dél-afrikai SuperSport United labdarúgócsapatának ügyvezetője.

"Elutasítottuk a magyar ajánlatot, és megpróbáltunk javaslatokat tenni, hogy milyen változtatásokat szeretnénk, de nemleges választ kaptunk, így itt véget ért a történet."

A holland Feyenoordban és Excelsiorban is szerepelt, korábbi U20-as válogatott Kermit Erasmus a nyáron próbajátékon vett részt a Paulo Sousa vezette Videotonnál. A 20 éves, egyszeres felnőtt válogatott csatárra több európai csapat is szemet vetett, a fehérvári teszt előtt a francia másodosztályú Le Mans-nál töltött el pár napot.

"Megértem, hogy például egy Videoton nem akarja gazdaggá tenni a SuperSportot, de továbbra is azt valljuk, hogy Kermitre nagy karrier vár Európában" - mondta a játékos ügynöke, Ashley Kotzin.