Vágólapra másolva!
A profi focisták körében is téma volt a szerdai Real Madrid-Barcelona Bajnokok Ligája-elődöntő, amelyen a futball helyett inkább a rengeteg szabálytalanság játszotta a főszerepet, Rio Ferdinand például Twitter-oldalán kritizálta Pedrót és Daniel Alvest.

"Vicces, egyben szánalmas ez a sok színészkedés. Vajon Pedrónak eszébe jut, mikor megnézni a meccs felvételeit, hogy 'Ezt miért csináltam'? A rögbijátékosok biztos jókat röhögnek a futballon" - szólt be a MU védője a Barca-csatárának.

Daniel Alves is kulcsfigurája volt a meccsnek, Pepe őt talpalta le piros lapot érően, bár a lassítások azt igazolják, a Real portugálja a labdát érte el előbb. Alves mindenesetre fájdalmas arccal gurult ide-oda a földön, majd hordágyon hagyta el a pályát, ami felbosszantotta Ferdinandot. "Ha egy meccsen azt látjátok, hogy hordágyon visznek le, és utána egyből futok vissza a pályára, mindenki, aki elolvassa ezt, páros lábbal rámcsúszhat!"

Ferdinand egyébként lelkes twitterezőnek számít, csütörtökön képpel illusztrálva számolt be arról, hogyan sikerült a családi grillparti, pénteken pedig az egész világot lázban tartó esküvőről írogatott vicces bejegyzéseket.