Vágólapra másolva!
A Basel elleni BL-kiesés után az öltözőben zokogott Nani, a Manchester United portugál középpályása, aki szerint a csapat számára nem az Európa Liga, hanem a bajnokság megnyerése a legfontosabb.

A Manchester a 2-1-es vereség miatt csak a harmadik helyen végzett a csoportban, így a BL-nyolcaddöntő helyett csak az Európa Ligában folytathatja. "Úgy zokogtam az öltözőben, mint egy kisgyerek" - nyilakozta Nani a Daily Star című angol lapnak.

"A csapattársaim is maguk alatt voltak, igazán senki nem hitte el, hogy kiestünk. Szinte hihetetlen, ami történt, nagyon szomorú vagyok, olyan hangulat volt az öltözőben, mint egy temetésen. A mostani vereség, és a Barcelona elleni, idén elbukott BL-döntő volt a két legrosszabb napom a manchesteri pályafutásomban."

Michel Platini, az UEFA elnöke kritizálta Alex Fergusont, a MU edzőjét, aki büntetésnek nevezte, hogy a csapat átkerült az Európa Ligába, és Nani is elismerte, hogy a United számára sokkal fontosabb, hogy a bajnokságot megnyerje.

"Nem hiszem, hogy lekezeltük volna az ellenfelet, a Unitedre mindig is az volt jellemző, hogy tisztelte a többi csapatot. Fel kell állnunk a padlóról, és az elsődleges célunk az, hogy újra bajnoki címet nyerjünk."