Vágólapra másolva!
A Manchester City edzője, Roberto Mancini szerint Wayne Bridge-t csak a pénz motiválja, szombatonként golfozni jár, és hiába volt számos ajánlata, nem akarta elhagyni a klubot. A kezdőből kiszorult védő kijelentette: ha balhét csapott volna, talán már távozhatott volna. És nem golfozik.

Újabb ellentét bontakozott ki a ManCity focicsapatánál. Mancini bírálta Bridge-t, mert szerinte csak a heti kilencvenezer fontos fizetése motiválja, és mióta nem tagja az első csapatnak, szombat délutánonként golfozik. Bridge egy éve nem játszott bajnokit a Cityben, ennek ellenére nem hagyta el a klubot, pedig a Celtic, valamint orosz és török csapatok is keresték.

Bridge a Daily Mail hasábjain védte meg magát: "Roberto Mancini nyilvánvalóan nem ismer jól, én ugyanis nem golfozom. Még a Chelsea-nél is befértem a csapatba, ahol Ashley Cole a világ legjobbja volt, a Citynél mégsem játszom. Sosem mondta, miért, de láthatóan nem számol velem."

"Mancini nem igazán beszél velem, ahogy egyik játékosával sem. Ennyire tudtommal csak egyszer izolálódott egy focista a csapatától: Winston Bogarde a Chelsea-nél. Sosem okoztam gondot, nem vagyok olyan típus. Ha balhéztam volna, talán könnyebben távozhatnék."