Vágólapra másolva!
Zlatan Ibrahimovic, az AC Milan csatára szerint a világ legjobb csapata ellen játszanak szerdán a Bajnokok Ligájában, amikor a Barcelonát fogadják.

A harmincéves svéd támadó pont a katalánoktól igazolt a Milanhoz, miután kibékíthetetlen volt az ellentét közte és Josep Guardiola vezetőedző között. "Fantasztikus meccs lesz, nem kérdés, hogy a világ legjobb csapata ellen játszunk. Amikor elhagytam a Barcelonát, akkor is tudtam, hogy a világ legjobbját hagyom el, de mindenkinek így volt jobb" - idézte az Uefa.com Ibrahimovicot.

A korábban a Juventusban és az Interben is megfordult csatár szerint ő is csak akkor tud jól teljesíteni, ha bíznak benne, ezt a bizalmat pedig a Milannál megkapta. "A Milan a legnagyobb klub. Tárt karokkal vártak, és az első perctől kezdve otthon érzem magam itt."

A Milan és a Barcelona szerdán 20.45-kor csap össze a San Siróban, a két csapat a Camp Nouban 2-2-es döntetlent játszott egymással. Két fordulóval a csoportkör vége előtt a Barcelonának tíz, a Milannak nyolc pontja van, így akár a csoportelsőségről is dönthet a találkozó.