Vágólapra másolva!
A Milan elleni BL-meccs miatti fáradtság és a balszerencse miatt kapott ki a Barcelona a Getafétól edzője, Josep Guardiola szerint. A madridi kiscsapat 1-0-ra nyert szombat este, így a rangadót nyerő Real Madrid hatpontos előnybe került a bajnokságban.

A bajnoki címvédő Juan Valeria szöglet után fejesgóljával kapott ki az Estadio Coliseum Alfonso Perezben. Guardiola szerint a Barca játékosai fáradtak voltak a Milan elleni, 3-2-re megnyert idegenbeli Bajnokok Ligája-meccstől.

"Nem könnyű három nap után ismét pályára lépni. Általában elvégezzük a feladatunkat, de ma ez nem sikerült, pedig voltak helyzeteink" - fogalmazott az edző.

Miután a Real Madrid 4-1-re elverte az Atlético Madridot, hat pont előnyre tett szert a Barcelonával szemben, ám Guardiola szerint ez a bajnoki cím szempontjából nem jelent semmit, a csapata ugyanis erősebben jön majd ki a vereségből.

"Még rengeteg forduló van hátra. A mai ellenfélnek gratulálnom kell, mert nyert, bár nem gondolom, hogy jobb volt. Mindent egybevetve nagyon jól fociztunk, de nem volt szerencsénk."