Vágólapra másolva!
Az AC Milan közel egy hónapig nem számíthat egyik legjobb védőjére, Alessandro Nestára. Távozhat Robinho, viszont egyre közelebb kerül a klubhoz Carlos Tévez.

A Barcelona ellen 3-2-re elveszített Bajnokok Ligája-mérkőzésen a lábához kapott Nesta, majd cserét kért, a pénteki kivizsgálás során pedig kiderült, hogy legalább négy hét pihenő vár rá.

Jól halad ugyanakkor Carlos Tévez ügye, a Manchester Citytől távozó argentin támadó ügynökével pénteken két órán át tárgyaltak a Milan vezetői, és bár megegyezés még nem született, közeledtek az álláspontok.

"Carlos szeretné kipróbálni magát Olaszországban, a lényeg, hogy egy nagy klubban játsszon" - mondta a Sky Sport Italiának Joorabchian, Tévez ügynöke.

A 27 éves csatár hajlandó engedni is a fizetéséből, míg a Milan jelen állás szerint ötmillió eurót adna érte a Citínek a januári kölcsönvételnél, majd újabb 20 milliót a nyáron. Olasz médiaértesülések szerint ezzel párhuzamosan Robinho távozhat a Santoshoz. A brazil támadóval ellentétben Tévezre ugyanakkor nem számíthatna Massimiliano Allegri vezetőedző a Bajnokok Ligájában, hiszen a Manchester City színeiben már játszott az idei sorozatban.