Vágólapra másolva!
A West Bromwich Albion Oroszországban született 53-szoros nigériai válogatott támadója, Peter Odenwingie most nem fogadná el Anzsi Mahacskala ajánlatát, de úgy véli, hogy Dzsudzsák Balázs csapata még sokra viheti.

"A mahacskalai csapatot itt a Chelsea klónjának nevezik. Valóban sok az egyezés a két klub között. Milliárdos tulajdonos, nagy ambíciók" - nyilatkozta az orosz Sovsport.ru-nak a 30 éves Peter Odenwingie, aki 2010 óta 38 meccsen 17 gólt szerzett a West Bromwich Albionban.

"Az Anzsinál remek keret áll lassan össze, Eto'o, Zsirkov és Dzsudzsák is a Mahacskalát választotta. Nem fogok csodálkozni, ha hamarosan ez a csapat sikeresen fog szerepelni a Bajnokok Ligájában" - folytatta Odemwingie, akinek Birminghamben Gera Zoltán és Fülöp Márton személyében két magyar csapattársa is van.

A 2007 és 2010 között a Lokomotiv Moszkvát erősítő támadó azt mondja, jelen pillanatban nemet mondana az Anzsi hívó szavára: "Ami engem illet, kétlem, hogy elfogadnám a mahacskalaiak ajánlatát, amennyiben kapnék olyat. Nekem tetszik az angol bajnokság. De később még bármi megtörténhet, majd meglátjuk."