Vágólapra másolva!
Példátlan lépésre szánta el magát a Manchester City vezetése. A korábbi késelések miatt az angolok a klub nápolyi BL-meccse előtt azt kérik szurkolóiktól, hogy ezúttal ne viseljék a csapat mezét.

A Guardian internetes kiadásának beszámolója szerint klub levele arra is figyelmezteti a drukkereket, hogy kerüljék a vasútállomást és Nápoly régi belvárosát, illetve közlekedjenek csoportosan.

Múlt hónapban Nápolyban a Bayern München vendégszereplése előtt négy müncheni szurkolót késeltek meg a San Paulo közelében, további kettőt a városközpontban ért hasonló támadás. A beszámolók szerint a késsel felfegyverkezett banditák mopeddel közlekedve követték el a kegyetlen támadásokat.

Tavaly az Európa Ligában játszott nápolyi meccs előtt három Liverpool-szurkolót ért késes támadás, közülük kettő korházba került.

A Napoli-Manchester City találkozót jövő kedden rendezik a Bajnokok Ligája ötödik fordulójában. Az A csoport élén a Bayern áll tíz ponttal, a Citynek hét, a Napolinak öt pontja van, így az olasz csapat egy vereséggel lemondhat a továbbjutásról.