Vágólapra másolva!
Hosszú és komplikált műtéti sorozaton esett át vasárnap éjjel az a szurkoló, aki lezuhant a debreceni stadion tribünjéről, a sérült állapota stabil - mondta el a Kenézy Kórház szóvivője.

Szentgyörgyi János közölte, hogy a 33 éves nyírbátori férfinak comb- és csípőtáji törése van. A szurkoló jól van, állapota stabil, és ha nem lép fel komplikáció, akkor tíz nap múlva elhagyhatja a kórházat.

Képíró János, a DVSC-TEVA biztonsági igazgatója elmondta: a baleset a Debrecen-Diósgyőr mérkőzés lefújását követően, az ünneplés pillanataiban történt.

A szurkoló mintegy tíz métert zuhant, a helyszínen tartózkodó mentők azonnal ellátták a sérüléseit. A biztonsági igazgató kezdeményezésére a klub és a rendőrség még vasárnap vizsgálatot indított.

Annyi bizonyos, hogy sem a szék, sem a korlát nem volt törött, és nem volt a szektorban semmilyen biztonsági hiányosság - mondta Képíró János. Hozzátette: a korábbi hírekkel ellentétben a férfi nem a Diósgyőr szurkolója volt: Nyírbátorból érkezett, hogy lássa a rangadót, és elmondása szerint mindkét csapattal szimpatizál. A stadionban is a két szurkolótábor között foglalt helyet. A rendőrség későbbre ígért tájékoztatást.