Vágólapra másolva!
Két labdarúgó megsérült vasárnap este a Petrolul Ploiesti-Steaua Bucuresti bajnoki labdarúgó-mérkőzésén, miután a hazai csapat szurkolói bántalmazták a vendégek két játékosát. A mérkőzés 0-2-ea állásnál félbeszakadt.

A kolozsvári Krónika tudósítása szerint a román labdarúgó-bajnokság 13. fordulójának vasárnapi mérkőzése sosem látott botrányok miatt fejeződött be Ploiestiben. A helyi Petrolul a Steauát fogadta, és mérkőzés 41. percében egy hazai szurkoló a pályára szaladva ököllel megütötte George Galamazt, a Steaua hátvédjét. A focista a fejét fogva a földre esett, ezután a bukaresti csapat több játékosa ütlegelni kezdte és a földre teperte az agresszív szurkolót. A férfit a biztonságiak vitték ki a pályáról.

Nem sokkal az incidenst követően a stadion Petrolul-szurkolóknak elkülönített részéből - a Steaua kapuja mögül - fáklyák repültek a pályára, az egyikkel eltalálták a bukaresti csapat kapusát, Ciprian Tatarusanut.

A megütött Steaua-hátvédet vérző fejjel szállították kórházba, ahol kiderült, eltörött az arccsontja. A fáklyával megdobott kapus az ütésen kívül égési sérülést szenvedett a hátán.

A mérkőzést vezető bíró, Robert George Dumitru ezt követően lefújta a mérkőzést.