Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo ismét frappáns mondattal válaszolt, mikor arról faggatták, mit szól ahhoz, hogy sok helyen kifütyülik a szurkolók. A Real Madrid portugál sztárja nem foglalkozik a véleménynyilvánítás ezen formájával, és úgy véli, akik a futballt szeretik, azok őt is szeretik.

Ronaldót végig fütyülték és gúnyos megjegyzésekkel illették a ciprusi drukkerek a szeptemberi, 4-0-s portugál győzelemmel végződő Eb-selejtezőn, a szurkolók egy része Lionel Messi nevét bekiabálva jelezték, hogy a Real sztárja helyett a Barcelona argentin klasszisával szimpatizálnak.

A portugálok csapatkapitánya a dánok elleni Eb-selejtező előtt tért vissza a Cipruson történtekre, és azt mondta, különösebben nem rázta meg, hogy nem rendeztek szimpátiatüntetést mellette az ellenfél szurkolói. "Ezek abnormális dolgok, és nem foglalkozom velük. Szerintem akik szeretik a futballt, azok szeretnek engem, és örülnek, ha Cristiano Ronaldo játszik" - nyilatkozta a Real Madrid játékosa az AS című lapnak.

Ronaldóra kedden is fontos szerep vár, a portugál válogatott Dániában lép pályára, és ha egy pontot szerez, akkor csoportelsőként jut ki az Eb-re.