Vágólapra másolva!
Elmarad a San Lorenzo labdarúgócsapatának hétvégi bajnokija az argentin aperturában, miután az együttes védőjét, Jonathan Bottinellit saját szurkolója megverte az öltöző előtt. Egy helyi felvétel alapján azonban a játékos sem volt teljesen vétlen az ügyben.

Elmarad az argentin labdarúgó-bajnokság 13. fordulójának San Lorenzo-All Boys mérkőzése, miután a hazai csapat egyik játékosát, Jonathan Bottinellit szerdán saját szurkolója támadta és verte meg az öltözőfolyosón.

"Vizsgálatot indítottunk annak tisztázására, vajon a biztonsági emberek hibáztak-e. Ha azonosítani tudjuk a felelősöket, akkor példaértékű büntetésre számíthatnak" - nyilatkozta a San Lorenzo elnöke, Carlos Abdo.

"Ahogy mentem az öltöző felé, egy szurkoló hátulról megütött. ismerem őt, bár a nevét nem tudom. Első gondolatom az volt, távozom a csapattól" - mondta Botinelli.

Előkerült közben egy videó is, amelynek végén az látható, hogy az utolsóként öltözőbe vonuló játékos sem teljesen ártatlan az ügyben, ugyanis szóváltásba és mutogatásba keveredett egy lelátón ülő személlyel.


A vendégcsapat elnöke, Roberto Bugallo nem értett egyet a mérkőzés elhalasztásával, mint mondta, az All Boys nem hibáztatható a San Lorenzo problémáiért.

A San Lorenzo az apertura tizenkét fordulója során mindössze tizennégy pontot szerzett, ezzel a tabella 12. helyén áll, hátránya már 14 pont a listavezető Boca Juniorshoz képest.