Vágólapra másolva!
Twitteren válaszolt a Manchester City-drukkerek kérdéseire Mario Balotelli, a csapat balhés zsenije. Természetesen téma volt a városi rivális United hétvégi 6-1-es legyőzése, azt pedig sajátos stílusában cáfolta meg, hogy ő szervezne a csapattársainak karácsonyi partit.

Beindult a közveszélyes futballzseni - hova tart Mario Balotelli, a Manchester City tehetsége?

A szurkolók először arról kérdezték Balotellit, hogyan lehetett ennyire nevetségesen higgadt, miután belőtte az első gólját a Manchester United kapujába hétvégén az Old Traffordon? "Nem voltam nyugodt, boldog voltam" - mondta, később pedig megjegyezte, nem ez a kedvenc citys gólja, hanem amelyet az Aston Villának lőtt az előző idényben. (Ezen a videón 1:15-nél.)

A United elleni derbi előtt a csatár felgyújtotta a fürdőszobáját, ezek után megváltozott a véleménye a tűzijátékról: "Nagyon rossz, és ijesztő is egyben. De nem én gyújtottam fel a törölközőket, ahogy azt beszélik, hanem egy barátom. A petárda igazán veszélyes, ezért mindenki legyen nagyon óvatos vele, különösen a gyerekek."

A kommentek alapján sok drukker a következő párbeszédet értékelte:
"- Igaz, hogy karácsonyi partit szervezel?
- Kinek?
- A játékosoknak.
- Ki mondta ezt?
- Az újságok.
- Ló*rt!"

Balotelli néhány hónapja unalmában dartsnyilakkal dobálta meg az ificsapat játékosait, ezúttal pedig jót nevetett a kérdésen: a foci és a darts mellett milyen sportot szeret? "A thaibokszot és a kickbokszot" - felelte.

Balotelli tisztában van vele, hogy edzője, Roberto Mancini különösen türelmes vele, és talán több lehetőséget ad neki, mint más edző tenné, ezért úgy érzi, nem okozhat neki csalódást.