Vágólapra másolva!
Bankot robbantana a Paris Saint-Germain, a francia bajnokság éllovasa a téli átigazolási időszakban 50 millió eurót fizetne a Lille belga játékosáért, Eden Hazard-ért.

A még mindig csak 20 éves Hazard az előző idényben a bajnoki címet begyűjtő Lille egyik legjobbja volt, jó játékával pedig több nagyágyú érdeklődését is felkeltette, a Chelsea-t, az Intert, a Real Madridot és az Arsenalt is emlegették, mint potenciális csábítót.

A huszonnégyszeres belga válogatott Hazard szerződése 2015-ig szól, és bár a Lille próbálja tartóztatni, a francia L'Équipe című lap szerint a PSG által Hazard-ra szánt 50 millió eurós ajánlat megtörheti a Lille vezetőinek ellenállását.

A PSG-hez tavasszal érkezett egy katari befektetőcsoport, amely nem sajnálja a pénzt az erősítésekre, a nyáron a párizsiak több mint 85 millió eurót költöttek, és megszerezték többek között Javier Pastorét és Kevin Gameirót, valamint David Beckhamet is többször szóba hozták a csapattal.

A nyári befektetés egyelőre megtérülni látszik, mivel a PSG 11 forduló után hárompontos előnnyel vezeti a francia bajnokságot, Hazard csapata, a Lille jelenleg négy pontra van lemaradva a fővárosiaktól.