Vágólapra másolva!
A Paks 1-1-es döntetlent ért el a vendég Diósgyőr ellen a labdarúgó OTP Bank Liga nyolcadik fordulójában. A vendégek kapuját kényszerűségből Seydi védte a hajrában, akik ekkor tudtak egyenlíteni.

NB I, 8. fgorduló:
MVM Paks - Diósgyőri VTK 1-1 (0-0)
Paks, 1500 néző
V: Takács J.
Paks: Csernyánszki - Heffler T., Éger, Fiola, Báló - Sifter, Sipeki (Szatmári 35.) - Bartha (Hrepka 68.), Böde, Vayer - Kiss T. (Montvai 56.)
Diósgyőr
: Rados - Vadász, Gal (Nagy T. a szünetben), Budovinszky, Gohér - Abdouraman - Gallardo, Arze, Luque (Tisza 30.) - George (Pál Sz. 71.), Seydi
gól: Montvai (77., 11-esből), illetve Budovinszky (86.)
kiállítva: Sifter (85.), illetve Rados (77.)
sárga lap: Sifter (44.), Vayer (59.), illetve Nagy T. (64.), Arze (69.)

A kezdéskor 31 fokot mutatott a hőmérő, a nagy meleg alaposan rányomta a bélyegét a mérkőzésre, mindkét csapat kényelmesen futballozott. A félidő fénypontja volt, amikor Luque harminc méterről a keresztlécre bombázott. A spanyol megsérült a próbálkozásnál, és le is kellett cserélni. A helyére érkezett Tisza Tibor most mutatkozott be a DVTK színeiben az idei bajnokságban.

A második félidőben sem lett jobb a meccs, úgy tűnt, gól nélküli döntetlennel zárul a találkozó. Hogy mégsem így lett, arról Ivan Rados, a DVTK kapusa gondoskodott, aki a 16-oson belül elhúzta Hrepka lábát. A Paks tizenegyest kapott, a Diósgyőr emberhátrányba került. Miután Benczés Miklós mindhárom cseréjét kihasználta, Seydi állt a kapuba, de Montvai büntetőjét nem tudta hárítani. A végére is maradt még egy kiállítás és egy gól, Sifter mehetett zuhanyozni, Budovinszky pedig szabadrúgásból büntetett, így igazságos döntetlennel ért véget az összecsapás.