Vágólapra másolva!
Az Internazionale három vereséggel kezdte a szezont, mivel az olasz Szuperkupában a Milantól, majd a bajnokságban a Palermótól, szerdán pedig a Bajnokok Ligájában hazai pályán a Trabzonsportól kapott ki, ennek ellenére az olasz csapatnál nem beszélnek krízisről.

"Nem hiszem, hogy a taktikánk miatt veszítettünk volna. Mindegy, hogy két vagy három csatárral állsz fel, a lényeg, hogy csapatként, együtt támadj és védekezz" - reagált az Inter középpályása, Esteban Cambiasso az UEFA honlapján arra, hogy a szurkolók az új edző, Gian Piero Gasperini által favorizált 3-4-3-as felállásnak tulajdonítják a rossz rajtot.

"Nyugodtak vagyunk, mint ahogy nyugodtnak kellene maradnunk akkor is, ha három győzelemmel kezdtük volna a szezont" - tette hozzá Cambiasso.

Honfitársa, Javier Zanetti szerint sincs ok a pánikra. "Három vereséggel kezdtünk, de egyiket sem érdemeltük meg, mind a háromszor jobban játszottunk. A Trabzonspor például egyszer lőtt kapura, abból gólt is szerzett, nekünk pedig nem volt szerencsénk. Remélem, hogy a szurkolók is így látják, és kiállnak mellettünk" - mondta a 38 éves argentin középpályás. Az Internek a folytatásban sem lesz könnyű dolga, hiszen a hétvégén a bajnokságban az AS Romát fogadja.