Vágólapra másolva!
Két csatár is visszatérhet a Milan sérültjei közül, Filippo Inzaghi tíz hónap után az Udinese elleni hétközi meccsen kaphat újra lehetőséget, míg Zlatan Ibrahimovic a hétvégi, Cesena elleni találkozón riogathatja újra az ellenfél védőit.

A bajnokságot a Lazio elleni 2-2-es döntetlennel és a Napoli elleni 1-3-as vereséggel kezdő Milanon komoly sérüléshullám söpört végig, a nápolyi zakó alkalmával Gennaro Gattuso, Massimo Ambrosini, Kevin-Prince Boateng, Robinho, Zlatan Ibrahimovic és Filippo Inzaghi sem állt Massimo Allegri edző rendelkezésére.

Inzaghi térdsérülése miatt már tíz hónapja nem lépett pályára a Milanban, de a hétközi fordulóban, az Udinese elleni hazai meccsen már ismét számolhat vele Allegri, miután a hétfői edzésen a rutinos csatár jó benyomást tett az edzőre.

Kedvező esetben a bajnokcsapat edzője a hétvégi, Cesena elleni meccsen már Ibrahimovicot is csatába küldheti, miután a Barca elleni BL-rangadó előtt bokasérülést szenvedő svéd klasszis felépülése a vártnál gyorsabban halad.

Ibrahimovic első tétmeccsét tavaly éppen a Cesena ellen játszotta, akkor a Milan nagy meglepetésre 2-0-ra kikapott az újonc otthonában, és a svéd csatár a hajrában kihagyott egy tizenegyest.