Vágólapra másolva!
Fegyveres rendőröknek kellett közbeavatkozniuk a brazil bajnokságban játszott Atlético Paranaense-Fluminense meccs után, hogy lecsillapítsák a feldühödött szurkolókat.

A bajok akkor kezdődtek, amikor 1-0-s Atlético-vezetésnél a hosszabbításban a játékvezető egy vitatható büntetőt ítélt - a felvételek alapján Lanzini feldobta magát -, amelyet a Fluminense a korábban a Lyonban is játszó Fred révén értékesített, így alakult ki az 1-1-es végeredmény.

A lefújás után a megvadult szurkolók csoportja az öltözőfolyosóra vezető bejáratnál várta a bírókat, akik végül csak akkor hagyhatták el a pályát, amikor a rendőrök - a brazil média szerint - gumilövedékek bevetésével rendet vágtak a lelátón.


A rendőrök később a nézőtérre is benyomultak, hogy kitereljék a stadionból a szurkolókat, a bírók pedig rendőri kísérettel távoztak az Arena da Baixadából, amely a 2014-es brazíliai vébé egyik helyszíne lesz. Az Atlético-drukkerek egyébként saját csapatukra is mérgesek lehettek, mert az első félidőben 0-0-s állásnál kimaradt egy büntető.