Vágólapra másolva!
Az Anzsi Mahacskala kameruni csatára, Samuel Eto'o szerint a Kubany Krasznodartól elszenvedett 1-0-s vereség alkalmával csapata drukkerei kitettek magukért az idegenbeli orosz bajnokin.

Az Anzsi vesztét egy 30 méteres bombagól okozta, a csapat kameruni játékosa, Samuel Eto'o szerint ennek ellenére a velük tartott kétezer drukker igencsak jó hangulatot varázsolt a Kubany stadionjába.

"Éreztük a támogatásukat, óriási köszönet jár nekik külön tőlem és a csapattársaimtól is. A szurkolóinknak köszönhetően még az idegenbeli meccseken sem érezzük magunkat egyedül. Eszembe is jutatták a liverpooli drukkereket és a híres, "You'll never walk alone" nevű indulójukat" - fogalmazott Eto'O az Anzsi hivatalos weboldalának.

A 30 éves támadó hozzátette: elkeseríte a meccs 1-0-s végeredménye, de tetszett neki, ahogyan a csapata játszott. "Mindent beleadtunk a győzelem érdekében, ilyen esetekben nem is reklamálhat senki" - nyilatkozta. A Kubanynak Eto'o szerint nem volt nagy gólhelyzete, a gól után pedig beállt védekezni, és elismeri: jó csapat az ellenfélé.

Az Anzsi 24 forduló után hetedik a tabellán, a tavaszi rájátszásban a legjobb nyolc helyezett vehet részt. A csapat magyar játékosa, Dzsudzsák Balázs sérülése miatt egyelőre nem bevethető.