Vágólapra másolva!
A Pécs vezetőedzője, Mészáros Ferenc szerint "komoly problémája van" Holczer Ádámnak, akit az FTC brazil játékosa, Alison Silva rúgott herén a szerdai Ligakupa-mérkőzésen.

"A brazil légiós páros lábbal becsúszott, sajnos a nemi szervét találta el a kapusunknak, akinek elég komoly problémája van. Reméljük, nem kell több hetet kihagynia" - nyilatkozta az [origo]-nak Mészáros Ferenc.

A budapesti mérkőzésen 4-1-re diadalmaskodó pécsiek edzője úgy tudja, hogy Holczer Ádámnak nem lesz maradandó sérülése. "Nagy csapás a kiesése, mert kezdett formába lendülni, bízom benne, pár nap alatt felépül, és ismét számíthatunk majd rá" - fogalmazott Mészáros, aki szerint Alison Silva szabálytalansága "gusztustalan és csúnya volt".

A szakvezető szerint a kapus nem reagált megfelelően az esetre, hiszen a brazil szavakkal hergelte Holczert, aki nem tudta megőrizni a hidegvérét, így ő is piros lapot kapott. "Ádám sem jól reagált, elkapta a támadó grabancát, meg kell nézni majd a jegyzőkönyvet, hogy pontosan mi történt. Ezek alapján felelősségre vonjuk a kapust, aki megkapja majd a büntetését."

Az FTC várhatóan még csütörtökön közleményt ad ki Alison Silva esetleges büntetéséről.