Vágólapra másolva!
Tomislav Sivic mégsem hagyja el a Kecskemét focicsapatát. A vezetőedző a Vasas elleni meccs után arról beszélt, hogy lemond a bírói tévedések miatt. A klub közleménye vasárnap híresztelésnek minősítette, hogy edzőkérdés lenne, Rózsa Pál tulajdonos ugyanakkor elismerte, hogy megbeszélte a sajtótájékoztatón történteket Siviccsel.

A KTE honlapján megjelent közlemény úgy fogalmaz, "a szárnya kelt hírek, híresztelések ellenére nincs edzőkérdés Kecskeméten". A közlemény szerint a klub többségi tulajdonosa, Rózsa Pál vasárnap délelőtt tárgyalt Siviccsel, és egyetértettek abban, hogy a jelenlegi stáb irányítja tovább a csapatot, melynek a célja továbbra is a dobogós helyezés a bajnokságban.

"Reggel leültem egy rövid megbeszélésre Tomislav Sivic vezetőedzővel, és hideg fejjel megbeszéltük a tegnapi mérkőzés utáni sajtótájékoztatón történteket" - idézte az MTI Rózsa Pált. "Megállapodtunk abban, hogy tovább folytatja a megkezdett munkát."

A tréner a Vasas ellen 1-1-re végződött hazai meccs után a sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy csapatát sorozatosan sújtják a bírói ítéletek, ezért felajánlja lemondását a vezetőségnek. A Kesport.hu beszámolója szerint a bejelentés előtt a feldühödött edző belerúgott egy székbe.