Vágólapra másolva!
A gazzetta.it értesülései szerint az Inter és a Mahacskala hétfőn vagy kedden jelenti be a Eto'o átigazolását az orosz klubhoz.

"Ha minden jól megy hétfőn vagy kedden jöhet az orvosi vizsgálat és a hivatalos bejelentés is" - idézi az olasz honlap Claudio Vigorellit, a kameruni csatár ügynökét. A hír szerint a két klub megállapodása értelmében Eto'o három évre érkezik a Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató Anzsihoz, és évi 20 millió eurót fog keresni.

A hírt az is igazolja, hogy a csatár kikerült jelenlegi klubja, az olasz Internazionale keretéből, amely vasárnap barátságos meccset vív a görög Olimpiakosz Pireusszal.

Eto'o kimaradását a hírügynökségek egyértelműen annak bizonyítékaként értékelik, hogy az afrikai támadó átigazolásáról megegyezett az Anzsi az Interrel.

Az elvi megállapodásról már korábban is hírt adott a nemzetközi média, az alkut azonban eddig késleltette, hogy a dagesztániak dúsgazdag tulajdonosa, Szulejman Kerimov állítólag legfeljebb 24 millió eurót adna a háromszoros BL-győztes kameruniért, ugyanakkor az itáliaiak 30 milliót szeretnének érte kapni.